Vuosittaiset tapahtumat

Capoeira Sol da Meia Noite järjestettiin Haiharan kulttuurikeskuksessa yhteensä seitsemänä vuotena peräkkäin Tampereella aina Juhannuksen aikaan. Tapahtuma sai lämminhenkisen ja laadukkaan maineen ja sen capoeristinen viesti kantautui lukuisten vierailijoiden välityksellä myös muualle Eurooppaan ja aina Brasiliaan saakka. Vuodesta 2014 aloitimme yhteistyön  Fest Afrikka festivaalin kanssa ja "Solltis" muuti muotoaan kasvaen lähes viikon mittaiseksi afro-brasilailaiseksi festivaaliksi joka toteutetaan nykyään vuosittain heinäkuun lopulla. Ks. www.festafrika.net

Capoeira Na Neve eli Capoeiraa Lumessa - on kiertävä talvitapahtumamme jota on järjestetty Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Myös tämän tapahtuman capoeristisesti laadukas ja yhteisöllinen toteutustapa on kantautunut capoeiraharrastajien korviin muualle Eurooppaan. Tapahtumaan osallistuneiden mestrejen lista on kerrassaan kattava; mm. mestre Angolinha, mestre Russo, mestre Marrom, mestre Camaleão, mestre Dorado, mestre Marinaldo, mestre Caracú, mestre Rui, mestre Bocão, mestre Marreta, mestre Casquinha, mestre Perna Longa, mestre Fubúia.

Vadicão de Páscoa on Oulussa järjestettävä pääsiäisen aikaan sijoittuvava kokoontuminen jonka tarkoitus kerätä ihmiset yhteen nauttimaan rennosta yhdessä tekemisestä, ilman paineita nimensä mukaisesti.

Käyttäjä

(Huom: käyttäjätunnuksesi ei ole sähköpostiosoite)