• capoeira-forca-natural-mestre-siri-1
  • capoeira-forca-natural-slide-01
  • capoeira-forca-natural-slide-02
  • capoeira-forca-natural-slide-03
  • capoeira-forca-natural-slide-04
  • capoeira-forca-natural-slide-05

Helsinki

Capoeira – hauskempi tapa liikkua!

Capoeira Força Natural Helsingin oppilaat harjoittelevat nyt keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa sekä Pihlajamäen nuorisotalolla. Harjoitamme capoeira de angola -tyylisuuntaa asianmukaisine tekniikka-, musiikki-, akrobatia- ja lihaskuntoharjoituksineen. Toivotamme tervetulleiksi kaikki ikään tai aiempaan urheilutaustaan katsomatta.

Tule mukaan!

Kevät 2023

Tiistain treeneissä keskitytään enemmän capoeiran perusteisiin kun taas torstain treeneissä harjoitellaan hieman haastavampaa liikemateriaalia. Lauantain treenien taso on vapaa, jolloin treenaamme kaikki yhdessä tasoon katsomatta. Harjoituksissamme pyrimme käsittelemään capoeiraa mahdollisimman laajasti aina liikkeestä musiikkiin ja afro-brasilialaiseen kulttuuriin. Tule kokeilemaan ilmaiseksi!

Opettajat

- Mestre Sirí
- Professor Mingau
- Professor Pião
- Professor Swingue

Tiedustelut

Jenni Leppänen "Polaris" (pj.), HC-Galera ry (puh. 050 348 8920) tai fn.helsinki[at]gmail.com

Yhteystiedot 

Facebook-ryhmä: Capoeira Força Natural Helsinki
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ILMOITTAUTUMINEN 2023

Ilmoittautumiset tehdään kurssisivulla.

Hinnat 2023 

60 € kurssimaksu
50 € kurssimaksu jäsenille
10 € jäsenmaksu* 
5 € yksittäinen treenikerta (ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen)

*Kurssimaksun yhteydessä suositellaan maksamaan myös toimintaa ylläpitävän HC Galera ry:n vuotuinen jäsenmaksu 10 euroa. Jäsenmaksun maksamalla saat puhe- ja läsnäolo-oikeuden yhdistyksen kokouksiin sekä kurssi- ja workshopien maksut alennettuun jäsenhintaan. Jäsenmaksun voi maksaa myös erikseen, mikäli et osallistu treeneihin ja haluat silti olla jäsen. 

HC-Galera ry  FI2847464020002278

Capoeira-tuntimme ovat syrjinnästävapaita. Olemme antirasistinen, häirinnänvastainen ja kiusaamisenvastainen capoeira-yhteisö. Yhdessä noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Emme käytä kieltä, joka on loukkaavaa. Kunnioitamme toistemme rajoja. Pyrimme käyttäytymään kunnioittavasti muita kohtaan. Voit ottaa yhteyttä opettajiimme tai Jenni Leppäseen (050 34 88 920), jos on jotain, mistä haluat jutella liittyen turvallisempaan tilaan treeneissä. Olemme kaikki erilaisia ja voimme oppia toisiltamme paljon. Tehdään treeneistä yhdessä parhaat mahdolliset meille kaikille!  

Käyttäjä

(Huom: käyttäjätunnuksesi ei ole sähköpostiosoite)