• capoeira-forca-natural-mestre-siri-1
  • capoeira-forca-natural-slide-01
  • capoeira-forca-natural-slide-02
  • capoeira-forca-natural-slide-03
  • capoeira-forca-natural-slide-04
  • capoeira-forca-natural-slide-05

Helsinki

Capoeira  – hauskempi tapa liikkua!

Capoeira Força Natural Helsingin oppilaat harjoittelevat nyt keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa sekä Pihlajamäen nuorisotalolla. Harjoittelemme monipuolisesti capoeiran eri tyylisuuntia asianmukaisine tekniikka-, musiikki-, akrobatia- ja lihaskuntoharjoituksineen. Toivotamme tervetulleiksi kaikki ikään, kokoon tai aiempaan urheilutaustaan katsomatta.

Tule mukaan!

SYKSY 2021

Seuraamme tarkoin COVID-19 tilannetta. Noudatamme hallituksen ja niiden tilojen ohjeistusta, joissa harjoittelemme. Jos sinulla on mitään kysyttävää harjoitusten koronakäytänteistä, ota yhteyttä! Suosittelemme, että peset kädet heti treeneihin tullessasi, käytät maskia yleisissä tiloissa (ei pakollinen urheilusuorituksen aikana), pidät turvaväliä kaveriin ja et saavu kipeänä tai karanteeniaikana treeneihin.  

Opettajat

- Mestre Sirí
- Professor Mingau
- Professor Pião
- Professor Swingue

Tiedustelut

Jenni Leppänen "Polaris" (pj.), HC-Galera ry  (puh. 050 348 8920) tai fn.helsinki(at)gmail.com

Yhteystiedot 

Facebook-ryhmä: Capoeira Força Natural Helsinki ⇲
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ILMOITTAUTUMINEN 2021

Ilmoittautumiset tehdään kurssisivulla ⇲. Tunneille tulee ilmoittautua viimeistään ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, jotta tapaturmavakuutus ja jäsenedut ovat voimassa heti ensimmäisellä tunnilla. Ilmoittautumisen voi peruuttaa ennen kurssin eräpäivää s-postilla. Tapaturmavakuutus ja jäsenedut ovat voimassa heti rekisteröinnistä lähtien.

Hinnat 2021 

60 € kurssimaksu
50 € kurssimaksu jäsenille
10 € jäsenmaksu* 
5 € yksittäinen treenikerta (ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen)

*Kurssimaksun yhteydessä suositellaan maksamaan myös toimintaa ylläpitävän HC Galera ry:n vuotuinen jäsenmaksu 10 euroa. Jäsenmaksun maksamalla saat puhe- ja läsnäolo-oikeuden yhdistyksen kokouksiin sekä kurssi- ja workshopien maksut alennettuun jäsenhintaan. Jäsenmaksun voi maksaa myös erikseen, mikäli et osallistu treeneihin ja haluat silti olla jäsen. 

HC-Galera ry  FI2847464020002278

Capoeira-tuntimme ovat syrjinnästävapaita! Olemme antirasistinen, antifasistinen, häirinnänvastainen ja kiusaamisenvastainen capoeira-yhteisö. Yhdessä noudatamme turvallisemman tilan periaatteita. Emme käytä kieltä, joka on loukkaavaa. Kunnioitamme toistemme rajoja. Pyrimme käyttäytymään kunnioittavasti muita kohtaan. Voit ottaa yhteyttä opettajiimme tai Jenni Leppäseen (050 34 88 920), jos on mitään, mistä haluat jutella liittyen turvallisempaan tilaan treeneissä. Olemme kaikki erilaisia ja voimme oppia toisiltamme paljon. Tehdään treeneistä yhdessä parhaat mahdolliset meille kaikille!  

Käyttäjä

(Huom: käyttäjätunnuksesi ei ole sähköpostiosoite)