• capoeira-forca-natural-mestre-siri-1
  • capoeira-forca-natural-slide-01
  • capoeira-forca-natural-slide-02
  • capoeira-forca-natural-slide-03
  • capoeira-forca-natural-slide-04
  • capoeira-forca-natural-slide-05

Helsinki

Capoeira  – hauskempi tapa liikkua!

Capoeira Força Natural Helsingin oppilaat harjoittelevat nyt keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa sekä Pihlajamäen nuorisotalolla. Harjoittelemme monipuolisesti capoeiran eri tyylisuuntia asianmukaisine tekniikka-, musiikki-, akrobatia- ja lihaskuntoharjoituksineen. Toivotamme tervetulleiksi kaikki ikään, kokoon tai aiempaan urheilutaustaan katsomatta.

Tule mukaan!

KEVÄT 2021

Odotamme uusia ohjeistuksia ja suosituksia COVID-19 liittyen. Emme siis järjestä juuri tällä hetkellä treenejä Pasilan asukastalolla emmekä Pihlajamäessä. Jos kuitenkin olet kiinnostunut osallistumaan etätreeneihin torstaisin, ole meihin yhteydessä! HC Galera yhdistyksen jäsenet saavat osallistua treeneihin ilmaiseksi. Muille kevään 2021 online-tunnit maksavat 10 euroa.

Opettajat

- Mestre Sirí
- Professor Mingau
- Professor Pião
- Professor Swingue

Tiedustelut

Jenni Leppänen "Polaris" (pj.), HC-Galera ry  (puh. 050 348 8920) tai fn.helsinki(at)gmail.com

Yhteystiedot 

Facebook-ryhmä: Capoeira Força Natural Helsinki
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ILMOITTAUTUMINEN 2020

Ilmoittautumiset tehdään kurssisivulla. Tunneille tulee ilmoittautua viimeistään ensimmäisen kokeilukerran jälkeen, jotta tapaturmavakuutus ja jäsenedut ovat voimassa heti ensimmäisellä tunnilla. Ilmoittautumisen voi peruuttaa ennen kurssin eräpäivää s-postilla. Tapaturmavakuutus ja jäsenedut ovat voimassa heti rekisteröinnistä lähtien.

Hinnat 2020 

60 € kurssimaksu
50 € kurssimaksu jäsenille
10 € jäsenmaksu* 
5 € yksittäinen treenikerta (ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen)

*Kurssimaksun yhteydessä suositellaan maksamaan myös toimintaa ylläpitävän HC Galera ry:n vuotuinen jäsenmaksu 10 euroa. Jäsenmaksun maksamalla saat puhe- ja läsnäolo-oikeuden yhdistyksen kokouksiin sekä kurssi- ja workshopien maksut alennettuun jäsenhintaan. Jäsenmaksun voi maksaa myös erikseen, mikäli et osallistu treeneihin ja haluat silti olla jäsen. 

HC-Galera ry  FI2847464020002278

Käyttäjä

(Huom: käyttäjätunnuksesi ei ole sähköpostiosoite)